lauantai 12. marraskuuta 2011

Päätinpä minäkin alottaa

Moikka kaikille jotka tänne eksyvät. Päätin minäkin blogin perustaa, sillä olen huomannut että kirjoittaminen auttaa minua ja saan sitä kautta purettua ahdistusta ja selvitettyä ajatuksia. Tässä ensimmäisessä postauksessa kerron hieman itsestäni, jotta tiedätte millainen ihminen täällä ruudun toisella puolen kirjoittelee.

Olen 14 vuotias kahdeksatta luokkaa käyvä tyttö oulun seudulta. Elämässäni ei ole kaikki ihan kunnossa ja ensiviikolla olisi tarkoitus nuorisopsykologille aika varata. Olen pitkittänyt tätä jo kauan, mutta pakkohan sinne on mennä kun luvattu on. Tulen tässä blogissani kirjoittamaan mietteitäni ja ajatuksiani, jotta saisin edes jonkulaisen selvyyden niihin. Kirjoittelen tänne aina kun siltä tuntuu. Joskus pitempää, joskus lyhempää tekstiä. Ja sanompa heti alussa, että älkää välittäkö kirjotusvirheistäni joita täällä varmasti tulee olemaan. Yritän kirjoittaa mahdollisimman selvästi ja hyvin, mutta en siihen aina pysty.

Kommentit piristävät päivääni paljon, joten ovat tervettulleita. Jos elämäni kuulostaa edes hitusen kiinnostavalta, rupea ihmeessä lukiaksi tai seuraa vaikka anonyyminä blogiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti